webcam model ervaringen

webcam model ervaringen

Ervaringen

Mijn naam is Saskia en ik ben 33 jaar oud. Drie jaar geleden had ik een vriend en werd ik zwanger. Toen hij dat hoorde was hij ineens verdwenen. Ik besloot het kindje alleen op te voeden, maar hoe kwam ik aan geld?  Ik kwam op internet het erotisch thuiswerken tegen en besloot hier eens naar te gaan kijken. De variatie sprak me aan en ik heb me meteen aangemeld. Nog diezelfde dag ben ik begonnen en ik doe het nu nog steeds. Het is afwisselend, iedere keer is anders en ik zie het eigenlijk niet als werk. Ik vind het leuk om te doen en het contact met anderen voelt heerlijk. Zo is het erotisch thuiswerken een onderdeel van mijn dagelijks leven geworden!

 

Zes jaar geleden ben ik begonnen met erotisch thuiswerken, ik was toen 37 jaar oud. Ik was een tijdje ziek en mijn baas wilde me niet meer terug. Toch had ik geld nodig en ik kwam via een vriendin in contact met het erotisch thuiswerken. Ze vertelde me er veel over en ik dacht proberen kan altijd. Ik ben er nu niet meer weg te slaan, zoveel leuke mensen die contact met je zoeken en met je chatten. Het is zo leuk om te doen, ik krijg ook veel leuke reacties en sommige mannen spreek ik bijna dagelijks en dat is erg gezellig en ik verdien een leuk bedrag met het erotisch thuiswerken.

 

Ik zou anderen het erotisch thuiswerken zeker aanraden. Vanaf huis werken ideaal en ik doe het wanneer de kinderen naar school zijn, bij de oppas zijn of op bed liggen. Ik heb een speciale kamer ingericht voor mijn werkzaamheden. Anderen weten niet dat ik dit doe, ik houd het al twee jaar verborgen en ik moet zeggen, ik kan er mijn gezin prima van onderhouden. Ik zou ook niet meer anders willen, ik ben er voor mijn gezin als ze me nodig hebben en ik verdien mijn eigen geld! Zo is het erotisch thuiswerken iets wat ik niet meer kan missen. Het is leuk, maar ook heb ik het nodig om rond te komen. Soms is het diep in de nacht, dat heb ik niet eens in de gaten, zo leuk is het om te doen!

 

Iedere dag kijk ik er weer naar uit om lekker aan de slag te gaan met het erotisch thuiswerken. Ik ben Lieke, 26 jaar oud en ik studeer nog. Buiten de deur werken zit er niet in, maar vanuit mijn studentenkamer kan ik heel goed het erotisch thuiswerken doen. Ik heb een paar vaste klanten en ik heb ook iedere week wel weer nieuwe mensen op de chat. Het is uitdagend, maar ook spannend en gezellig. Een beetje chatten, vragen stellen, antwoord geven en mezelf op een spannende manier vertonen, ik houd van het erotisch thuiswerken. Het is ook goed te combineren met mijn studie en daarom houd ik er ook zoveel van!