Onherkenbaar werken als webcam model

Onherkenbaar werken als webcam model

Onherkenbaar werken als webcam model

Wil je graag onherkenbaar werken als webcam model? Veel vrouwen willen dat maar al te graag. Waarom? Omdat veel mensen in de omgeving het niet accepteren als mensen dit werk doen. Het kan gelukkig wel, want er zijn websites waarbij je onherkenbaar kunt werken als webcam model. Mocht je dit ook willen, dan moet je je er wel van bewust zijn wat de regels zijn van de website waar je voor gaat werken. Er zijn websites waarbij het toegestaan is om niet je gezicht te laten zien in een chat. Je kunt je gezicht dan uit beeld te houden en bijvoorbeeld een pruik op te zetten en een masker op te zetten. Als je niets van je gezicht laat zien, dan zal je het meest onherkenbaar blijven.

 

Hoe kun je onherkenbaar werken als webcam model?

Om echt onherkenbaar te werken als webcam model, is het van belang dat je je gezicht niet laat zien. Ook wanneer er even geen klanten zijn, moet je je gezicht buiten beeld houden. Als je een tattoo hebt, moet je ervoor zorgen dat deze niet zichtbaar is. Anders zal je toch gemakkelijker herkend kunnen worden. Dit geldt er ook voor als je piercings hebt. Ook deze kun je maar beter buiten beeld houden. Er zijn ook mensen die als webcam model gaan werken en dan een nep piercing of tattoo gebruiken (let dan wel op dat je hem altijd gebruikt en op dezelfde plaats). Als je met een pruik wil werken, kies er dan eentje met een standaard haarkleur, anders is dat ook erg opvallend. Als je zelf blond haar hebt, is het goed om bijvoorbeeld bruin te kiezen of andersom. Nog meer tips om onherkenbaar te werken als webcam model:

  • Kies een chatnaam die niet naar jou te herleiden is.
  • Zorg dat je achtergrond niet herkend kan worden. Hang schilderijen of op leuke versieringen.
  • Als je gaat praten met je klanten kunnen ze je stem herkennen. Als je onherkenbaar wil blijven is het beter niet te praten en alleen maar te typen.
  • Contactgegevens dien je nooit te geven als je onherkenbaar wil werken als webcam model. Als ze je mailadres hebben dan kunnen ze al informatie over je opzoeken. Geef daarom geen informatie over jezelf vrij, ook geen geboortedatum of woonplaats. Door de komst van internet komen ze meer over je te weten dan je denkt.

Je kunt dus onherkenbaar werken als webcam model, als je er maar goed rekening mee houdt dat je niet praat en je gezicht niet laat zien!