Werken Bij Islive

Werken Bij Islive

Werken bij Islive

Wil je graag werken als webcam model bij Islive? Dit kan. Het is een Nederlandse webcamsite en je kunt hier op een leuke manier veel geld verdienen. Je krijgt betaald via de bank in euro’s. De meeste klanten die je hier hebt komen uit Nederland en België, soms komen ze ook uit andere landen. Het werken bij Islive is heel uitdagend en divers. Het is een webcamsite waar je onherkenbaar in beeld mag, je houdt gewoon je gezicht buiten het beeld en dan kun je alleen je lichaam laten zien in de webcam. Je zou ook met een spannend masker kunnen werken als je daar van houdt.

 

Betrouwbaar werken bij Islive

Voordat je je zomaar bloot gaat geven via de webcam, wil je natuurlijk weten of je betrouwbaar kunt werken bij Islive. We kunnen garanderen dat je hier betrouwbaar kunt werken. De website is een onderdeel van Virtual PC Services B.V. In totaal is er een klantenbestand van meer dan 20.000 afnemers en ze hebben ook diverse prijzen gewonnen. Goed om te weten is dat Islive behoort tot de marktleiders van de Nederlandse webcam industrie. Als je zelf ook reclame gaat maken voor je webcam profiel op Islive, dan kun jij een bedrag tot 0,88 eurocent per minuut verdienen.

 

Werken bij Islive en betalingen

Je gaat werken bij Islive, maar het is ook goed te weten hoe de betalingen in zijn werk gaat. Je krijgt drie keer per maand uitbetaald. Het enige wat je nodig hebt is een Nederlands bankrekeningnummer en deze moet ook op jouw naam staan. Op de rekening staat niet dat je als webcam model werkt, er staat het bedrijf Virtual PC Services B.V vermeld. Misschien wil je ook wel weten wat je hier kunt verdienen. Het ligt er uiteraard aan hoeveel je werkt en hoeveel klanten je hebt. Je kunt per klant in de gewone chatbox 0,18 eurocent per minuut verdienen. Chat je met acht klanten tegelijk dan kun je tot 1,44 euro verdienen per minuut. Het kan daardoor erg snel gaan als je meerdere klanten op de chat hebt.

 

Meer over het werken bij Islive

Je beslist tijdens het werken bij Islive zelf of je post wil ontvangen van het bedrijf. Je kunt je hier eenvoudig aanmelden, ook uitschrijven en afmelden kan eenvoudig want je zit nergens aan vast. Je bent je eigen baas en kunt geld verdienen met bellen, het sturen van berichten en ook door tegelijkertijd te bellen en te chatten. Daarmee kun je wel 0,36 eurocent per minuut verdienen. Kom er daarom nu ook achter wat het werken bij Islive met jou gaat doen en hoeveel jij gaat verdienen!